Vi ste ovdje: Početna - Ponuda Artikala
Pretraži
PONUDA
Vi ste u kategoriji:Ponuda artikala > Oprema za kupaonice

Oprema za kupaonice

Oprema za kupaonice

Kapi lagane poput kiše najbolji su način buđenja rano ujutro, a osvježenje neće izostati niti krajem dana. Kako bi uživali u blagodatima vode kupaonica ne mora uvijek biti velika, puno je važnije da se ona prilagodi vašim željama i potrebama. Bilo da ste pristaša trenda ili želite uvijek moderne klasiče oblike za vas smo osmislili nekoliko linija koje će zadovoljiti svačiji ukus.

Kupaonica je mnogima omiljena prostorija, jer se u njoj, nakon mnogobrojnih poslovnih i privatnih obveza, konačno posvete sebi. Osim za održavanje osobne higijene, šminkanje,kozmetičke tretmane, opuštanje pod tušem ili u ležećoj kadi, idealna je za promišljanje o svemu što nas očekuje ili što se dogodilo tokom dana. 

Obzirom na svoju multifunkcionalnost, estetske vrijednosti nameću se kao obveza ovog najčešće malog, ali izuzetno bitnog dijela stambenog prostora. Odabir pločica, sanitarnih elemenata te prateće opreme, definirat će kompletan ugođaj prostora, kome će značajno doprinjeti veličina kupaonice te prostorni odnos pojedinih elemenata. 

KONTAKT PODACI

TVIM TONKOVIĆ d.o.o.
Zagrebačka 19
44320 Kutina
OIB: 33609738736

E-mail: info@tvim-tonkovic.hr
Telefon: 044/680-999

USLUGE

Montaža bojlera, kotlova, klima uređaja i solarnih sistema

Izrada centralnog grijanja, plinskih i vodovodnih instalacija

Postavljanje keramičkih pločica

Servis peći, bojlera i klima uređaja

Besplatna dostava za cijelu RH

T-com PayWay